ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ
ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Tηλ:2310304170/ 6932/424925

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ
κύριοι συναρμόδιοι Υπουργοί
κύριοι Βουλευτές
κύριοι της Αντιπολίτευσης
κύριοι Πολιτευτές

Με αφορμή την από 17 Ιανουαρίου 2011 επιστολή  του Σωματείου μας με θέμα " Προβλήματα εφαρμογής του νόμου "Καλλικράτης" στον τομέα "Άδεια εκμίσθωσης περιπτέρων" επισημαίνοντας τη σοβαρότητα του προβλήματος αναρωτιόμαστε σχεδόν ένα μήνα μετά: 
α) ποιές είναι οι προθέσεις σας
β) για ποιό λόγο δεν λάβαμε κάποια ενημερωτική επιστολή

          Κάνοντας μια σύντομη αναφορά στο πρόβλημα επαναλαμβάνουμε ότι εκκρεμούν νέες μισθώσεις συναδέλφων στα αντίστοιχα δημοτικά διαμερίσματα που  τους ενδιαφέρουν, διότι η μεταφορά των αρμοδιοτήτων από την πρώην Νομαρχία στους Δήμους βρήκε το υπαλληλικό προσωπικό μη επαρκώς καταρτιζόμενο όσον αφορά στο εν λόγω θέμα. Στο σύνολο των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας τον τελευταίο χρόνο, αποτέλεσμα και της δικής σας πολιτικής, έρχεται να προστεθεί και αυτό το πρόβλημα. Ως γνωστό χωρίς αδειοδότηση δεν υφίσταται εκμίσθωση. Προς διευκόλυνση όλων των εμπλεκομένων σ' αυτό το πρόβλημα, προτείναμε την εξάμηνη παράταση εφαρμογής του νόμου, ώστε σε ένα σωστό συνδυασμό παράδοσης παραλαβής ευθυνών και γνώσης να επέλθει η ομαλή διεκπεραίωσή του.
          Για όλα τα παραπάνω πιστεύαμε και πιστεύουμε ότι τουλάχιστον η επιστολή μας χρήζει μιας τεκμηριωμένης απάντησης από πλευράς Υπουργείου, την οποία θα παρακαλούσαμε να λάβουμε, εάν είναι δυνατό, εντός 10 ημερολογιακών ημερών για να προβούμε από πλευράς μας και στην ανάρτησή της στο site του Σωματείου μας καθώς και στην καταχώρησή της στο κλαδικό περιοδικό του Σωματείου μας με τον ομώνυμο τίτλο. 

                                        Με εκτίμηση 

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
  ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                 ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ



                                    ΑΛΚΜΗΝΗΣ 24 & ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ 
                                      Τ.Κ. 54249
 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ