Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ





ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΑΛΚΜΗΝΗΣ 24 & ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ
6976/975855 & 6932/424925
 
www.peripterothess.gr
e-mail:
 peripterouhos@gmail.com                                    Θεσσαλονίκη 21/01/2011

Όσο αφορά τις συμφωνίες που αφορούν τα μέλη του Σωματείου, ρητά και κατηγορηματικά  δηλώνει τα εξής
1.       Τα μόνα στοιχεία μελών που έχουν δοθεί στις εταιρείες με τις οποίες υπάρχουν συμφωνίες είναι ονοματεπώνυμο , διεύθυνση, και τηλέφωνο, με μοναδικό σκοπό την διευκόλυνση των συνεργατών (πωλητών).
2.       Το Σωματείο Ενοικιαστών  Περιπτέρων Θεσσαλονίκης έχει αποστείλει επιστολή προς τις εταιρείες, στην όποια απαιτεί να συνοδεύει τους πωλητές στα σημεία- μελή , όπου αναγράφεται ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση των στοιχείων από την εταιρεία για οποιονδήποτε άλλο λόγο πέραν της εμπορικής συμφωνίας μεταξύ αυτής και του σωματείου.
3.       Όποιο μέλος πιστεύει ότι δεν καλύπτεται ή δεν τον ενδιαφέρει η εν λόγο συμφωνία, ΔΕΝ είναι υποχρεωτική η εφαρμογή της.
Η συμφωνίες ΔΕΝ επηρεάζουν τα μέλη τα όποια πιθανών έχουν καλύτερη παροχή από την συμφωνηθείσα. Απλώς δίνουμε με  τις παραπάνω συμφωνίες σε όποια  μέλη θελήσουν να καρπωθούν κάποια παραπάνω πλεονεκτήματα,  όπως και εκμεταλλεύτηκαν άλλες συμφωνίες του Σωματείου Ενοικιαστών Περιπτέρων Θεσσαλονίκης .
Κανένα απολύτως στοιχείο, που νοείται προσωπικά δεδομένα, δεν έχει δοθεί και ούτε πρόκειται  να δοθεί από πλευράς Σωματείου σε εταιρίες εμπορίου ή στατιστικών ερευνών. Όλα τα παραπάνω αποδεικνύονται και κρατούνται σε ειδικό αρχείο που υπάρχει στο Σωματείο (ημερ. Κείμενα, παραδοθέντα e-mail ).
Και προς υπενθύμιση μερικών,
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ
 ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΗΘΙΚΑ , ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ.

Κινητοποιήσεις ενάντια στις αυξήσεις στα εισιτήρια του ΟΑΣΘ


Η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 το πρωί και η δεύτερη στις 18.00 το απόγευμα

Δυο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ενάντια στις αυξήσεις στα εισιτήρια του ΟΑΣΘ. Στις 10.00 το πρωί η Επιτροπή Ανέργων Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΘ στην οδό Παπαναστασίου. 

Στις 18.00 το απόγευμα, η Ακρίβεια Στοπ και οι Επιβάτες Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν στην οδό Τσιμισκή με Ικτίνου, όπου θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία έξω από το γραφείο του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Σπύρου Βούγια. 


21/01/2011 9:52 | © VORIA.GR