Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ! ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ
ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                                         
2310304170/6932424925
http://peripterathess.blogspot.com    Θεσσαλονίκη 01/07/2011    



Συνάδελφοι     
Σας ενημερώνουμε ότι από την Κυριακή 03/07/2011 και σύμφωνα με τον Ν. 3919/2011, σχετικά με την απελευθέρωση των επαγγελμάτων, απελευθερώνεται και η άσκηση του επαγγέλματος του εφημεριδοπώλη.
Τα πρακτορεία διανομής τύπου ΑΡΓΟΣ Α.Ε. και ΕΥΡΩΠΗ Α.Ε., που είναι υπεύθυνα βάση νόμου για τη διανομή τύπου, προσπάθησαν αρχικά να έρθουν σε συμφωνία με τους εφημεριδοπώλες, κάτω από τις συνθήκες που διαμορφώνονται βάση του καινούριου νόμου. Δυστυχώς, όμως, δεν μπόρεσαν να έρθουν σε συμφωνία με  τους περισσότερους από αυτούς.

 Οι φήμες για άμεση μείωση ποσοστού κερδοφορίας(7%) και σημείων πώλησης είναι ανυπόστατες.

Σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές της πόλης μας και μέχρι νεοτέρας, εφημερίδες και περιοδικά θα μοιράζουν απευθείας τα δύο πρακτορεία ΑΡΓΟΣ Α.Ε. και ΕΥΡΩΠΗ Α.Ε.

Είμαστε υποχρεωμένοι από το νόμο να παραλάβουμε εφημερίδες και περιοδικά από τα παραπάνω πρακτορεία. Άρνηση παραλαβής συνεπάγεται παρακώλυση διανομής τύπου, αδίκημα που επισύρει ποινικές διώξεις. Η παραπάνω διαδικασία διανομής θα έχει και την επίβλεψη νομικού τμήματος από τα εν λόγω πρακτορεία, για την αποφυγή παρεξηγήσεων και εντάσεων. 

Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί από το πρωί της Κυριακής, παρακαλούμε καλέστε στα τηλέφωνα: 2310755671 – 72 – 75.

Εάν τυχόν, τα πρακτορεία ΑΡΓΟΣ Α.Ε. και η ΕΥΡΩΠΗ Α.Ε., δεν περάσουν από την επιχείρησή σας να σας τροφοδοτήσουν με τύπο, παρακαλούμε καλέστε στα παραπάνω τηλέφωνα για να τους ενημερώσετε ότι πρέπει να πρέπει να επιληφθούν άμεσα του θέματος.


Με εκτίμηση

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ           ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

         ΑΛΚΜΗΝΗΣ 24 & ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ Τ.Κ. 54249 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ