Δευτέρα 4 Απριλίου 2011


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ
ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
2310304170/6932424925
http://peripterathess.blogspot.com            Θεσσαλονίκη 04/04/2011


ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι
Την τελευταία εβδομάδα (βάση επικοινωνίας συναδέλφων από το Νομό και από όλη την Ελλάδα, με το Σωματείο μας) προέκυψε ένα πρόβλημα σε κάποιους κωδικούς της ΣΕΚΑΠ Α.Ε. Προς ενημέρωση όλων, κάποιοι κωδικοί της εταιρείας, όπως το bf silver,  παρελήφθησαν με ταινία φόρου χωρίς αναγραφόμενη τιμή. Μετά από την άμεση ανταπόκριση  του Σωματείου μας στο εν λόγω πρόβλημα και επικοινωνία του Προέδρου, προσωπικά, με το αρμόδιο τμήμα της καπνοβιομηχανίας, επίσημα ανακοινώνεται το εξής:

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ) ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΟ Ή ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ.

Κύριοι, στην παρούσα φάση, των επικείμενων εξελίξεων στον κλάδο μας, έχουμε χρέος να ενημερώσουμε όλο το συναδερφικό κόσμο ότι λάθη μπορεί να γίνονται σε όλους τους τομείς. Δεν μπορεί όμως κανένας να καταλήγει σε αυθαίρετα συμπεράσματα και να διατυμπανίζει ανακρίβειες περί απελευθέρωσης της τιμής των καπνικών προϊόντων,  πανικοβάλλοντας τον κόσμο.

                                              Με εκτίμηση

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ           ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ





ΑΛΚΜΗΝΗΣ 24& ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ     
                                   Τ.Κ. 54249 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ